5 FAVORITER FRÅN 2016

Familjeliv, Graviditet, Privat, Skönhet/Hälsa / Permalink / 0


Ett år går så fort! Här kommer liten bildbomb med mina topp 5 favorithändelser i bilder: 

1. Elodies födelseEn bild som fick stor genomslagskraft när jag la upp den på instagram var denna som ni ser nedan, och jag kan förstå varför. Ärlig, härlig och rolig.


2. Grimms födelsedag. 

Det var ett fantastiskt kalas och Grimm var en riktig gentleman hela dagen. 

3. När vi fick reda på att vi väntade en liten flicka & att allt såg bra ut. Underbar känsla!


4. Midsommaren i skärgården. Grimm och hans farfar Leif trivs så bra ihop.

5. Julen med två underbara & friska barn.

På topplistan rent jobbmässigt så är jag så tacksam över alla dessa fina jobb jag fått äran att plåta under det gångna året:


Det jag hoppas på under 2017 är:

Friska glad barn. 
Roliga jobb.
En månad i Chamonix med hela familjen.

NYÅR I FEBERNS TECKEN

Familjeliv, Privat / Permalink / 0

Nyår med barn... det kan gå hur som helst eller inte alls... 


Vi hade planerat att fira nyår med goda vänner i deras nybyggda (egenbyggda) hus, dricka bubbel, prata livet och ha så jäkla kul helt enkelt MEN så har ju febern tagit ett grepp om oss. 
Grimm har haft över 41 graders feber och idag (nyårsafton) är han fortfarande inte helt frisk. Elodie har 38,7 så hon har tyvärr också åkt på denna förkylning. Så från att planen var att attendera årets fest till att sitta hemma i soffan/sängen men sjuka små barn. 2016 års nyår lär vi i alla fall minnas just därför. 

Men sånt är livet med barn. Jag är tacksam över att vi i alla fall var friska på julafton. Hoppas ni får ett underbart firande!!! 

Jag tänkte försöka få till en liten nyårs-känsla ikväll genom att göra en favorit i repris, nämligen de vietnamesiska vårrullarna, dricka lite bubbel & äta ostbricka. 

SJUKSTUGA

Familjeliv, Privat, Skönhet/Hälsa / Permalink / 0

Innan jul hade vi ju vinterkräksjukan och nu igår fick stackars lilla Grimm feber. I natt var den uppe i 40,6 grader. Det känns verkligen som att sjukdomarna avlöser varandra MEN vi har i alla fall haft turen att vara friska på julafton. Elodie mår bra iaf. Jag har bara lite huvudvärk och håller tummarna på att jag slipper feber. 

Till top