VILA

Privat / Permalink / 1

Herregud! Ledsen för att jag varit försvunnen härifrån ett tag. Men det har varit mycket. Mycket sjukdomar och mycket jobb. Jag har upplevt klassiska utmattningssyndrom den senaste tiden. Trötthet. Yrsel. Hjärtklappning. Orkeslöshet mm. Nästa vecka ska jag iväg och ta lite prover. Se om jag har brist på något. Typ B12, D-vitamin eller om det är sköldkörteln som spökar. Jag vill känna mig pigg och busig igen ;-)

I natt har jag i alla fall tagit in på hotell en natt bara för att rå om mig själv. Såååå värt! Längtar! Ska se idol och äta godis och sova. Halleluja! 


Imorgon plåtar jag omslag åt Family Living. Hemma hos Anitha Schulman. Ska bli skoj! 


Tänkte göra ett lite längre inlägg med lite bilder från de kommande veckorna senare. Hoppas ni mår bra! ❤️


HOST HOST

Familjeliv, Privat / Permalink / 0

Här hemma håller sjukstugan i sig. Jäkla envisa sjukdom. Två veckor har vi snörvlat & hostat nu. Idag lämnade jag iaf Grimm på förskolan igen, vilket betyder att han iaf är frisk men jag är trött & hostar hela nätterna. Elodie hostar och snoret rinner plus att hon har ögoninflammation. Haleluja. 


Robert är i Chamonix nu. Han ska göra en vecka Mont Blanc. Så han är tillbaka på söndag eller måndag igen. Förhoppningsvis är vi friska tills dess! 

Hoppas ni mår bra! 😘

SJUKLINGAR

Backstage, Familjeliv, Jobb, Privat, Skönhet/Hälsa / Permalink / 0

Här hemma hostas & snörvlas det om vartannat. Stackars oss! Idag hade jag en bröllopsplåtning inbokad. Dock enbart två timmars fotografering. Jag plåtade alltså bara de klassiska bröllopsporträtten. Hur som helst, jag var lite orolig över om jag skulle orka men tack och lov gick det hur bra som helst. Jag fungerar lite så att när jag plåtar glömmer jag bort allt runt omkring. Alltså jag glömmer bort att äta, jag glömmer smärtor, sjukdomar ja you name it. 

Hoppas ni mår bra!!! Kram på er! 

Till top