TRANSDERMA R

Familjeliv / Permalink / 0

Okej, jag måste bara få tipsa er om ett helt fantastisk serum! Jag får inte betalt för detta utan är baserat helt på vad jag själv tycker. Serumet heter Transderma R. Det är dyrt MEN såååååå värt pengarna. Efter att ha använt serumet i en vecka så är min hud jämnare, mindre röd, mindre porer och jag har fått tillbaka lystern. That's it! Älskart! 👌🏻

HEJ HÖSTEN

Familjeliv, Privat, Skönhet/Hälsa / Permalink / 0

Jag gjorde en sådan god "höstgryta" igår. Med en touch av Indien. Mamma kom förbi med en kasse med rotfrukter från deras trädgård. Vi snackar: sötpotatis, gulbetor, rödbetor, morötter, palsternacka, kålrot mm. Givetvis blev det basen till grytan. Jag hade ,förutom alla rotfrukter, även i röda linser, buljong, kokosmjölk, vitlök, spiskummin, kanel, tikkamasala-krydda, timjan och kikärtor. Supergott! 

HAYMARKET

Backstage, Inredning, Jobb, Mode, Skönhet/Hälsa / Permalink / 0

Igår plåtade jag mode på underbara Haymarket i Stockholm. Kan verkligen rekommendera det hotellet om ni har en lite högre budget ;-)

Jag plåtade festmode med två grymma modeller. Resultatet kommer ut i nästa numret av Veckorevyn. Här nere får ni en liten sneakpeek. 

Till top