JULEGRIS

Familjeliv, Privat / Permalink / 0
Jag börjar få julkänslor! Älskart! Jag hör till den skara människor som INTE klagar på hur tidigt det börjas julpyntas i butikerna. För min del får de börja spela julmusik när vi ställer om från sommartid till vintertid. ;) 

Vi pyntar julgranen vid lucia hemma hos oss. Inte dagen innan julafton som många gör. Nej, jag vill ha julgranen i hemmet länge innan jul. För så fort julen är över vill jag ha bort den. Då år liksom julen förbi. Inget att se fram emot längre (usch vad hemskt det låter). Då vill jag in med våren så fort som möjligt istället haha. 

Vad ska ni göra i helgen? Grimm ligger i hög feber så för vår del blir nog helgen rätt lugn. 

Liknande inlägg

BRA MÄNNISKOR

Backstage, Jobb, Privat, Skönhet/Hälsa / Permalink / 1
Hej fina ni! Hoppas ni mår bra. Den hör veckan har jag haft två roliga plåtningar. Här om dagen fotograferade jag Siri Barje. Hon är precis lika sprudlande och go som hon verkar i TV när hon lagar sin vegetariska mat. Jag fick en signerad kokbok av henne också (så lycklig) som heter "ett stekt ägg är också middag" Köp! Så bra recept och enkel att förstå.  (null)

(null)
Jag fotograferade Siri och hennes sju veckor gamla son Jack. Blev nästan (men ändå inte) sugen på en liten bebis igen. Men no no no. Hahaha. Been there. Done that.  (null)

(null)
Sen har jag också fotograferat komikerna Tobias Persson. Trevlig man. Ödmjuk. Rolig (!). 
(null)

(null)
Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av en härlig helg! Kram 
Till top