KARRIÄR

Familjeliv, Jobb, Privat / Permalink / 0
Nu börjar det "verkliga livet" närma sig med stormsteg. Livet där barnen är på förskolan och mamman (läs jag) är på jobbet...(förhoppningsvis) Längtar med skräckblandad förtjusning. Vill ju ha friheten, kreativiteten och arbetslivet tillbaka men samtidig i frilansbranschen är jag jäkligt nervös. Tänk om jag inte får tillräckligt med jobb?! Nu har jag ju två barn att ta hand om. Inte bara mig själv. Jag har ju jobbat nu också under småbarnsåren men inte till 100%. Och snart är det dags. Nervös. Orolig. Peppad. 

Det var lite nattliga funderingar från mig. I morgon kommer allt kännas lätt som en plätt igen. Hoppas ni mår bra ❤️

JULEGRIS

Familjeliv, Privat / Permalink / 0
Jag börjar få julkänslor! Älskart! Jag hör till den skara människor som INTE klagar på hur tidigt det börjas julpyntas i butikerna. För min del får de börja spela julmusik när vi ställer om från sommartid till vintertid. ;) 

Vi pyntar julgranen vid lucia hemma hos oss. Inte dagen innan julafton som många gör. Nej, jag vill ha julgranen i hemmet länge innan jul. För så fort julen är över vill jag ha bort den. Då år liksom julen förbi. Inget att se fram emot längre (usch vad hemskt det låter). Då vill jag in med våren så fort som möjligt istället haha. 

Vad ska ni göra i helgen? Grimm ligger i hög feber så för vår del blir nog helgen rätt lugn. 

Till top