MAGE

Familjeliv, Privat, Skönhet/Hälsa / Permalink / 0

Fick några fina bilder av Yohanna Idha från när jag va gravid med Elodie. ❤

Jag kände mig inte alls så fin under graviditeten med henne men nu, efteråt, när jag ser mig själv på bild inser jag att jag nog var rätt vacker ändå ;-)

GRIMM & MATEN

Familjeliv, Privat, Skönhet/Hälsa / Permalink / 0

Grimm är en kräsen herre när det kommer till mat och en periodare. Han äter nästan bara en slags rawfood-kost kan man säga... Morötter, gurka, äpple, avokado, solrosfrön, kokosflingor, sötmandlar tillhör favoriterna. På bilden ovan äter han frukost som består av solrosfrön och grönkål. Han äter gärna kokt ris om han behöver välja tillbehör till sin "sallad". Kött går bort. Eventuellt kan lite ekologisk bacon gå ner. 


Han äter bra varannan eller var tredje dag. Däremellan äter han inte speciellt mycket. I början var jag såklart lite stressad över detta men nu tar jag det med ro. Han äter bra mat när han väl äter och inget barn svälter sig självt till döds självmant. Han är bara krånglig med maten. Men det kommer gå över. 

Det är väldigt viktigt att inte tvinga i honom maten och undvika att värdeladda maten. Mat ska vara neutralt. Det är svårt men vi jobbar på det. Han äter när han äter. "Manjana manjana" ;)

Till top