MVC

Graviditet, Privat / Permalink / 0

Nyss hemkommen från besök hos barnmorskan. Allt såg bra ut men jag blev beordrad att ta det lugnt. Vi får se hur det går med det men jag ska verkligen försöka!!! Magen mätte 33,5 & jag vägde 74,3 kg.

GRAVIDITETEN

Familjeliv, Graviditet, Privat / Permalink / 0

Idag har jag verkligen känt av min graviditet. Eller egentligen har jag väl haft det tungt sedan Grimms födelsedag. Dvs mycket sammandragningar och nu idag en jobbig molvärk i nedre delen av magen, ryggen och ljumskarna. Hade aldrig riktigt sådana här symptom med Grimm men å andra sidan är det här min andra graviditet och kroppen känner av på ett annat sätt antar jag.

Lite nojjig över att förlossningen plötsligt ska starta blir jag ändå just för att Robert är borta nu också. Och han kan inte ta sig hem lätt direkt. Uppe i en hytta i bergen i Frankrike på 3000 meters höjd ;-)

Hur som helst har värken avtagit nu på kvällen så jag vågar slappna av lite mer i alla fall.

JOBB in i det sista

Graviditet, Jobb, Mode, Privat / Permalink / 0

Ledsen för dålig uppdatering men har haft fullt upp! Plåtade för Veckorevyn igår och även idag. Två modejobb. Jag kör på in i det sista. Känns kul att ha jobb som kommer ut när jag är mammaledig. Nu kommer jag säkert ändå inte vara mammaledig 100% mer än den första tiden. Jag vill ju jobba. Med Grimm tog jag ju första jobbet när han var ca 2 månader gammal bara och det gick hur bra som helst.

Inne på vecka 36 nu 🙏
Liten smygtitt från plåtningen igår. Så fin modell!
Till top