SPIRALER & HALLOWEEN

Familjeliv, Jobb, Privat / Permalink / 2
Okej, ni verkar få leva med något sporadiska inlägg just nu. Hoppas ni ändå fortfarande kikar in på min sida då och då, 

Så, vad har hänt sen sist? Hum. Jo, nu är spiralen uttagen. Kroppen går igenom en detox men snart är nog min egen hormonproduktion och balans i gång igen. Dagarna efter uttaget så mådde jag illa. Alltså det kändes typ som att jag var gravid. Sjukt irriterande. Men nu börjar det lägga sig lite. Har ju såklart googlat symptom efter uttag av Mirena hormonspiral och det finns tydligen något som kallas "the mirena crash". Man kan få massa olika symptom innan kroppen återhämtat sig. Well well, nu är den i alla fall väck. 

I helgen har vi haft lite Hlloween-mys. Först i Knivsta hos Roberts pappa sen i lördags hemma bara jag, Robert och barnen. De är lite småkrassliga just nu så en lugn hemmakväll var precis vad de behövde. Vi gjorde världens finaste pumpa som Grimm blev så förtjust i att han prompt skulle sova med den. Sötungen! 


(null)

(null)

(null)

Nu är jag påväg till en mode-plåtning för Veckorevyn. Vi ska plåta i ett hotellrum på Miss Clara. Uppdatering därifrån kommer :-)
Kram på er! 

HORMONER

Familjeliv, Privat / Permalink / 0

Hej hopp! Måndag igen. Woop woop! Jag har fått tillbaka mina svar från blodprovet jag tog förra veckan och jag är fullt frisk. Ingen brist på något. Rakt igenom bra resultat... Och jag kände bara "FAN"! Det hade ju varit skönt om min trötthet och nedstämdhet berodde på typ B12 brist eller D-vitamin brist. 


Hur som helst har jag googlat runt lite och bestämt mig för att ta ur min spiral. Så många av mina symptom kan vara biverkningar av hormonspiralen. Så nu tänkte jag vara hormonfri ett tag framöver. Plockar ur den på fredag! Längtar!!! 

SÅ KUL

Jobb, Skönhet/Hälsa / Permalink / 0

... att det här omslaget som jag tog på Elaine Eksvärd och hennes guldklimpar är nominerat till Årets Omslag av Svenska Tidskrifter! Hoppas hoppas hoppas det vinner! Så viktigt budskap. ❤️

Till top