JOBB

Backstage, Familjeliv, Inredning, Jobb, Skönhet/Hälsa / Permalink / 1
Hej kära vänner! Hoppas ni mår bra i vinterkylan. För några dagar sedan hade jag vårkänslor, nu önskar jag hade julen inte hade ägt rum haha. Varför kan det det aldrig vara krispigt vinterland på julafton längre?! 

Hur som helst, igår plåtade jag inredning/hemma hos för Family Living. Var hemma hos Emily Slotte. Faaaaantastiskt hem och superhärlig familj!

(null)

(null)

(null)
(null)

Hela hemmet går i en grå-ton. Väldigt behagligt, lugnt och perfekt hem. :-) Blev inspirerad och det tror jag ni också kommer bli. Reportaget kommer ut i mars/april någon gång tror jag. 

Idag plåtar jag omslag och hemma-hos reportaget på Family Living. Hemma hos Vanja Wikström. Update därifrån kommer senare! Puss på er! 

ROBERT

Familjeliv, Privat / Permalink / 2
Idag fyller han år min kära sambo, älskare, drygpotta, snygging, gosgris och tokstolle. Jag skippar att "outa" HUR gammal han blir av respekt för honom ;-) 

(null)

Han är hur som helst äldre och visare. Han har under de snart 6 åren vi varit ett par gått från att leva som en säsongsarbetare på heltid ( Dvs liggunderlag på golvet på olika ställen runt om i världen ) till att bli en två-barns-pappa med allt var det innebär. Han har gjort det bra! Klarat en minst sagt jobbig utbildning till Internationell Bergsguide samtidigt som han varit/är en närvarande pappa. All respekt för det! Jag är glad över allt vi klarat ihop och att vi fortfarande står starka tillsammans. 
Till top