SYSKONKÄRLEK

Familjeliv, Privat / Permalink / 0

Idag fick Elodie hem sitt babygym från Jollyroom. Brorsan var givetvis tvungen att kontrollera att det höll måttet. Han ville ligga brevid henne hela tiden... men det gick bra! Grimm är otroligt mån om sin lillasyster ändå, trots att han råkar ge henne en smocka då & då när han ska klättra över henne, pussa på henne eller ligga brevid henne. Han har inte riktigt fattat att hon är ömtålig ;-)

Elodie är tyvärr rätt skrovlig i halsen & lungorna idag. Det är som att det är slem där nere som hon inte orkar hosta upp. Men hon är ju glad emellan gråten iaf och nu sover hon tack & lov, lillpluttan. Vi var till och med tvungen att avbryta en promenad för att hon var så otröstlig, det har aldrig hänt hittills. Jag håller tummarna på att hon mår bättre när hon vaknat iaf.

HALLOWEEN

Familjeliv, Privat / Permalink / 0
I helgen hade vi som sagt Grimms farmor Agneta på besök. Det blev två härliga dagar ihop. Robert fixade superfina halloween-pumpor: en glad och en arg. Vi käkade fisktacos (kan verkligen rekommendera den rätten. Makalöst gott!)
 
Det är häftigt med alla slags högtider när man har fått barn. Plötsligt blir de roliga och spännande igen. Man ser dem liksom ur sina barns synvinkel. Det var ju liksom X antal år sen jag gjorde en halloweenpuma till exempel... Å då ska vi inte tala om julen det här året... Jag kommer ju gå helt bananas kan jag tänka mig ;-)
 
 

ALONE-TIME

Familjeliv, Privat / Permalink / 0

Just nu njuter jag av första kvällen hemma själv med barnen. (Hittills har ju Robert varit hemma varje kväll/natt sen Elodie föddes)
Och jag menar på allvar att jag njuter... Man kanske skulle kunna förvänta sig en kväll av kaos: en bebis som gråter medan jag lägger Grimm. Grimm som gråter när Elodie preeeeciiiiis nästan somnat osv
MEN icke sa nicke!

Jag har kollat på "så mycket bättre" i lugn och ro. Passat på att se reprisen av"Skavlan". Allt till ljudet av små snarkljud. Elodie somnade gott i soffan, kort därefter storebrorsan Grimm. Fantastiskt underbart. Jag slapp brottningsmatch i sängen & skrikande barn. Tack gode Gud! Nu har jag samlade krafter till kommande nattningar när Robert åker till Japan på jobb i flera veckor i januari ;-)

Ensamdag med mina små sötnosar
Till top