BRÖLLOPET

Jobb / Permalink / 0

Bröllopet jag fotade förra lördagen samlat i ett collage. Jag tar inte åt mig så många bröllopsfotograferingar nu förtiden på grund av tidsbrist. 
Det gör att jag verkligen älskar att fota just bröllop när jag väl gör det. Vilket är en mycket bra känsla! Gör man något med äkta känsla så blir det ofta bra. 

FEBER & KÄRLEK

Familjeliv, Inredning, Privat / Permalink / 0
... allt på samma gång. Grimm har haft feber sedan i lördags. Febern började lagom till jag skulle hämta Robert på Arlanda för några familjedagar ihop hemma innan han åker upp till Riksgränsen igen. 
Dessa familjedagar har spenderats i sängen/soffan med en missnöjd liten Grimm. Idag är Grimm äntligen frisk igen men imorgon kl 06 åker Robert bort igen... Ja ja, sånt är livet! Inskolningen på förskolan tar fart i morgon istället för i tisdags. Det ska bli skoj/läskigt/kul/utmanade. Lill-grabben börjar bli stor! 

FAMILY LIVING

Inredning, Jobb / Permalink / 0
I imorgon kommer nya numret av Family Living ut. Jag har fotat omslaget plus reportaget hemma hos Paola och Hugo Rosas. Plåtade även "årets barndesign". Eftersom att jag hade många jobb med i detta nummer så ville de ha med mig i "medarbetare-rutan". Jätte kul! Löp & köp! 💗
Till top